понеділок, 15 липня 2013 14:23

У кримському пансіонаті хлопчику ударом струму розірвало шию

У кримському пансіонаті хлопчику ударом струму розірвало шию
Фото: www.kremenchug.ua

Під Алуштою біля басейну у дворі пансіонату, що належить приватній особі, 8-річного хлопчика вдарило струмом. Мати дитини була всередині в кімнаті з іншими дітьми і не могла бачити, того що відбувається біля басейну, пише ТСН.

"Почула крики:" Хлопчик, хлопчик! ". Ця жінка побачила зверху, що він лежить. Я відразу вискочила і підхопила його. Він без свідомості був вже", - розповіла Оксана.

В алуштинську лікарню дитину привезли з рваною раною шиї та опіками, отриманими в результаті удару струмом.

"Вчора він прийшов у себе. Я у нього запитала, що трапилося. Він каже, що грав у камінці. Не в басейні, а зверху по каменях лазив. Спустився в басейн. Там холодна вода. Він не зрозумів навіть, що з ним сталося . Тобто від води його відкинуло", - зазначила мама постраждалого хлопчика.

Власники пансіонату свою провину не визнають, проте витрати, пов'язані з лікуванням взяли на себе. За словами господаря, електропроводка нібито була справною. Інцидентом вже зайнялася міліція.

"За попередніми даними, дитина доторкнулася до оголених дротів, що є підвищеною небезпекою. Ці дроти належать приватному підприємцю, який володіє цим приватним домоволодінням, де власне відпочивали мати з дітьми. Там дитина отримала удар електричним струмом через порушення техніки безпеки", - пояснила прес-офіцер Алуштинського міськвідділу міліції Євгена Асмолова.

Скільки хлопчикові доведеться лікуватися, медики ще не знають.

Зараз ви читаєте новину «У кримському пансіонаті хлопчику ударом струму розірвало шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути