четвер, 18 липня 2013 15:41

У Кременчуці 5-річного хлопчика вирізали з підвальної ришітки

17 липня о 13.30 по вулиці Молодіжній в місті Кременчук Полтавської області 4-річний хлопець заліз під металеву решітку в ямі біля під'їзду багатоповерхівки, застряг головою між прутами. Його витягували рятувальники.

Автор: Фото: ДСНС
 

"Хлопчик живе в п'ятиповерхівці, в обід пішов гуляти у двір. Під стіною будинку є яма для вентиляції підвалу, місцеві накрили її решіткою. Хлопчик заліз під неї через дірку в стіні, назад хотів вибратися через проміжок між решіткою, але голова пролізла, а тіло ні, - розказала Світлана Рибалко з Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Почав сильно кричати та плакати. Мати в цей час була вдома з однорічною дитиною, криків не почула. Його помітили сусіди. Зразу самі хотіли розігнути прути, але вони виявилися товстими, тоді викликали рятувальників".

Автор: Фото: ДСНС
 

Рятувальники приїхали через 5 хвилин.

"Розрізали три прути гідравлічними ножицями, - продовжили в управлінні. - Щоб не потрапили осколки металу в обличчя дитині, її накрили покривалом. Всього просидів там хвилин 20, місцеві навіть стільця йому принесли. Після визволення посадили його на лаву біля під'їзду. Мати вийшла, заплакала, почала кликати сина додому, а він не пішов, бо хотілося ще гуляти. Хлопчик непосидючий".

Зараз ви читаєте новину «У Кременчуці 5-річного хлопчика вирізали з підвальної ришітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути