понеділок, 16 травня 2011 14:09

У Києві посеред вулиці потонув автомобіль
8

14 травня близько опівночі у Києві біля будинку № 174 по вулиці Харківське шосе стався розрив труби холодного водопостачання, внаслідок чого автомобіль Mitsubishi Outlander провалився під асфальт і затонув.

Вже о другій годині ночі вода і пісок залила практично всю прибудинкову територію, а в епіцентрі прориву утворилася яма близько 5х5 метрів і глибиною 3-4 метрів, заповнена водою, в яку разом з асфальтом провалився один з припаркованих біля під'їзду автомобілів.

За повідомленнями очевидців, все трапилося досить швидко, проте не дивлячись на це, один з припаркованих автомобілів вдалося відігнати на безпечну відстань. Сусідньому автомобілю пощастило менше: з-під асфальту безпосередньо під лівим переднім колесом автомобіля вирвався потік води великої інтенсивності і машина просіла по водійські двері майже відразу. Тобто можливості сісти за кермо і відігнати автомобіль уже не залишалося.

На щастя, в автомобілі в той момент не було нікого і ніхто з людей не постраждав.

Співробітникам "Київводоканалу" і рятувальникам МНС за допомогою спецтехніки вдалося дістати автомобіль з ями і ліквідувати наслідки аварії тільки до полудня наступного дня. У результаті аварії один автомобіль потонув, близько десятка автомобілів були підтоплені.

Зараз ви читаєте новину «У Києві посеред вулиці потонув автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути