Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 13:33

У камери до заарештованих водять повій і носять наркотики — Москаль
5

Фото: Фото: Прес-служба Народної самооборони

Шокуючі фото із слідчого ізолятора №15 м. Сімферополя представив народний депутат Геннадій Москаль. Про це повідомили на сайті "Народної самооборони".

"Повністю прогнила державна пенітенціарна система за гроші проводить у камери до арештованих повій, носить спиртне, наркотики, дозволяє користуватися мобільними телефонами та ноутбуками", – заявляє народний депутат Геннадій Москаль.

Для підтвердження своїх слів політик надав фотографії, на яких видно, як утримуються в державній пенітенціарній системі VIP-заарештовані.

На фото – екс-депутат Верховної Ради Криму, один із главарів організованого злочинного угруповання "Башмаки" Рувім Аронов, заарештований за бандитизм, разом із братвою.

"На фоні цих фотофактів державна пенітенціарна система водночас забороняє президенту Європейської народної партії Вілфреду Мартенсу, представникам міжнародних організацій, дипломатичних установ та народним депутатам України відвідати політичних в'язнів. То може ця заборона пов'язана саме з такими речами, що кояться в СІЗО?", - запитує Москаль.

"У зв'язку з цим виникає лише одне питання – хто за таких умов може гарантувати життя, здоров'я і безпеку Луценка та Тимошенко?", - наголошує політик.

Зараз ви читаєте новину «У камери до заарештованих водять повій і носять наркотики — Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути