вівторок, 13 березня 2012 10:52

У Харкові намагалися підірвати колишнього прокурора області

До чергової частини Київського РВ міста Харкова 12 березня близько 20.30 надійшло повідомлення про те, що біля під'їзду житлового будинку по вул.Петровського стався вибух невідомого предмета.

На місце події терміново виїхали керівники ГУМВС України в Харківській області та Харківського міського управління міліції, обласної і міської прокуратури, працівники оперативних підрозділів, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та вибухотехніки, кінологічна служба, пише МАІР.

На місці скоєння злочину встановлено, що в результаті вибуху невідомого предмета постраждали двоє харків'ян 1960 і 1981 років народження, які зараз знаходяться на лікуванні в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Як повідомляє МГ "Об'єктив", замах готувався на колишнього прокурора області Василя Сінчука.

Вибуховий пристрій спрацював, коли Сінчук виходив з будинку на вул. Петровського - близько 9-ї години вечора.

Як вдалося з'ясувати, Сінчук разом з двома товаришами - харківськими підприємцями виходили з під'їзду будинку і підходили до машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі готували замах на Путіна - ЗМІ

Вони почули хлопок і побачили, як хтось через ворота перекинув якийсь предмет.

Постраждали всі троє, травми незначні. Вони самостійно дісталися до лікарні. Хто саме був об'єктом замаху - на даний момент невідомо.

Василь Сінчук знаходиться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Як повідомив заступник прокурора області Володимир Суходубов, стан Василя Сінчука стабільний.

Слідчим управлінням ГУМВС України в Харківській області за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.15, ч.2, ст.115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Зараз ви читаєте новину «У Харкові намагалися підірвати колишнього прокурора області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути