Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2011 14:02

На дошку Столипіна у Києві здійснили невдалий замах

На дошку Столипіна у Києві здійснили невдалий замах

Невідомі молоді люди намагались пару днів тому демонтувати у Києві на будівлі, де розміщується центральний офіс Народного Руху України, дошку на честь голови Ради міністрів Російської імперії Петра Столипіна.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив заступник голови НРУ Василь Куйбіда.

"Мене інформували, що якісь молоді хлопці пару днів тому намагались цю дошку зняти. Коли охоронець підійшов до них, вони втекли. Це свідчить про те, що не тільки нам вона не подобається.

Дошка Столипіну не подобається усім, хто вважає, що вона до нашої історії не має жодного відношення", - підкреслив рухівець.

Разом з тим, Куйбіда зауважив, що для демонтажу цього об'єкту мусить бути прийнято відповідне рішення Київської міськради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Київським рухівцям повісили дошку на честь Столипіна

"Є рішення Київської міської ради про те, щоб почепити цю дошку. Ми про нього довідались лише після того, як її повісили. Народний Рух орендує це приміщення. Відтак несе відповідальність за його збереження і решти майна. І хоч я ідеологічно все це не сприймаю, але є юридичні питання, які потрібно вирішити", - наголосив політик.

На запитання, чи буде Рух лобіювати ініціативу законного демонтажу дошки Столипіна, Куйбіда сказав: "Ми розглянемо це питання на наступному засіданні політради партії, обговоримо, що будемо далі робити".

Слід зазначити, що чергове засідання політради Руху планується на наступному тижні.

Зараз ви читаєте новину «На дошку Столипіна у Києві здійснили невдалий замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути