неділя, 10 березня 2013 16:07

В ДТП за участю начальника Миколаївського РВВС загинули дві людини, ще четверо госпіталізовані
5

Фото: Фото: novosti-n.mk.ua

У Миколаївській області сталося ДТП між автомобілями ВАЗ-21011 і Opel Astra Classic, в результаті якого загинули дві людини, а ще четверо госпіталізовані. ДТП сталося 8 березня в 15:50 на автотрасі Н-11 "Дніпропетровськ - Миколаїв", на території Баштанського району.

Про це повідомляють "Новости-N".

Водій ВАЗ-21011, який їхав в напрямку Миколаєва, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Opel. Водій і пасажир ВАЗ загинули на місці події, а четверо людей, які їхали в Opel були доставлені в Баштанському центральну районну лікарню. Серед них 41-річний водій, 40-річна жінка і двоє дітей 2002 і 2001 року народження.

Як вдалося з'ясувати, в Opel їхав начальник Миколаївського РВВС, підполковник міліції Анатолій Носик. Разом з ним в автомобілі їхала його сім'я - дружина і дитина. Крім того, в салоні знаходилась і дитина одного зі співробітників Миколаївського райвідділу міліції,

За наявними даними, Анатолій Носик їхав у село, до батьків - йому повідомили, що його батько перебуває при смерті. Однак потрапити до батька пан Носік так і не встиг - він помер у той же день. В даний час Анатолій Носик знаходиться без свідомості, стан його розцінюється як важкий.

Також повідомляється, що за деякими даними на руках 19-річного водія "Жигулів" експерти виявили сліди від внутрішньовенних уколів.

Зараз ви читаєте новину «В ДТП за участю начальника Миколаївського РВВС загинули дві людини, ще четверо госпіталізовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути