Ексклюзиви
субота, 10 серпня 2019 17:14

У ДТП під Сумами загинула сім'я

У ДТП під Сумами загинула сім'я
В ДТП під Сумами загинула сім'я. Усі із Охтирки. Фото: Данкор онлайн.

У п'ятницю ввечері, 9 серпня, під Сумами сталася аварія. В її результаті загинуло троє людей. Двоє з травмами в лікарні.

На дорозі біля Старого села лоб в лоб зіткнулися Mercedes і Lanos. У першому авто за кермом сидів 36-річний водій. Його і пасажира з численними травмами доставили в лікарню. Три особи, які були в салоні іншого автомобіля, загинули. Це водій 1971 року, чоловік 1940-го. і жінка 1946 року кародження. Всі - жителі Охтирки, повідомила начальник відділу комунікацій ГУ Нацполіціі в Сумській області Ельвіра Біганова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на трасі Київ-Харків загинуло двоє осіб

"Друзі, вчора ввечері по дорозі з Сум сталася жахлива аварія, яка забрала життя трьох моїх родичів, дядька, бабусі і дідуся. Якщо хтось став свідком, дуже прошу, напишіть мені, важлива будь-яка інформація. Викладу фото родичів, вони жили на дачній, дуже з багатьма людьми дружили, про дату похорону напишу пізніше", - повідомила в Facebook родичка загиблих Людмила Колісниченко-Фесенко.

У місті Морогоро в Танзанії під час вибуху бензовозу згоріли 60 людей. Вибух стався через те, що один з присутніх біля бензовозу чоловіків закурив сигарету, стверджують очевидці.

Зараз ви читаєте новину «У ДТП під Сумами загинула сім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути