середа, 09 травня 2012 12:00

У Дніпропетровську п'яний житель повідомив про вибухівку біля кінотеатру "Родіна"

У Дніпропетровську п'яний житель повідомив про вибухівку біля кінотеатру "Родіна"
Фото з сайту korrespondent.net

У Дніпропетровську міліція затримала 55 річного п'яного чоловіка, який повідомив про помилкове замінування біля кінотеатру "Родіна".

Як повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Дніпропетровській області, у вівторок о 13.27 у чергову частину Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що біля кінотеатру "Родіна", який розташований по вул. Столярова, 1, може статися вибух.

"Працівники вибухо-технічної служби НДЕКЦ ГУМВС виїхали на місце, провели обстеження прилеглої території біля кінотеатру "Родіна". За його результатами, згідно з актом, вибухонебезпечних предметів не виявлено", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я терорист! Я вас всіх підірву" - п'яний запоріжець зателефонував МНС

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за місцем свого проживання в стані алкогольного сп'яніння затримано 55-річного місцевого жителя, який пояснив, що зателефонував зі свого мобільного телефону, так як йому здалося, що є небезпека для його 19-річного сина, який навчається неподалік.

За даним фактом слідчим відділом райвідділу порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 259 КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, саме біля кінотеатру "Родіна" 27 квітня пролунав другий із чотирьох вибухів. Тоді поранення отримали 10 учнів монтажного технікуму, який знаходиться поруч із кінотеатром.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську п'яний житель повідомив про вибухівку біля кінотеатру "Родіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути