середа, 02 травня 2012 16:09

"Я терорист! Я вас всіх підірву" - п'яний запоріжець зателефонував МНС

"Я терорист! Я вас всіх підірву" - п'яний запоріжець зателефонував МНС
За словами затриманого, на безглуздий вчинок його штовхнули алкоголь і пари клею. Фото: ohrana.ru

У Запоріжжі затримано "телефонного терорист", який під впливом подій у Дніпропетровську погрожував черговому оператору МНС здійснити вибухи в місті.

Як повідомляє Центр громадських зв'язків Головного управління МВС у Запорізькій області, вночі 1 травня черговому оператору МНС зателефонував невідомий і по телефону погрожував влаштувати вибухи в місті.

"Невідомий прохрипів: "Я терорист! Я вас всіх підірву". Далі полилася нецензурна лайка. Оператор терміново зателефонувала до міліції", - розповіли в прес-службі.

За даними міліції, співробітники Шевченківського райвідділу встановили, що "дзвінок був зроблений із таксофона. Оперативна група встановила місце його розташування, знайшла свідків "тривожного дзвінка", а згодон і самого "терориста".

"Телефонного терориста затримали. Ним виявився хлопець 1989 року народження, раніше судимий за скоєння корисливих злочинів, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. За словами затриманого, на безглуздий вчинок його штовхнули алкоголь і пари клею", - зазначили в прес-службі.

Міліція вирішує питання про порушення проти рецидивіста кримінальної справи за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Зараз ви читаєте новину «"Я терорист! Я вас всіх підірву" - п'яний запоріжець зателефонував МНС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути