Ексклюзиви
середа, 03 квітня 2013 19:09

На Черкащині затримали чоловіка, який шукав кілера

На Черкащині затримали чоловіка, який шукав кілера
Фото: film.ru

В Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області надійшла інформація про те, що 24-річний житель Золотоніського району активно шукає кілера. Той має вбити 24-річного чоловіка, з яким виникли неприязні стосунки.

Для затримання замовника вбивства УБОЗівці розробили спеціальну операцію.

"Замовник знайшов майбутнього "виконавця" для продуманого ним злочину. Відразу перейшов до справи і почав пояснювати "кілерові" деталі роботи. Чоловік розповів про звички та розпорядок дня жертви. Розказував до найменших дрібниць, які могли б стати у пригоді при виконанні замовлення. Також акцентував, щоб вбивство було виконане пострілом у голову жертви. Обійтися без допомоги самої жертви майбутнього нападу було просто неможливо. Але чоловік довго відмовлявся вірити оперативниками. І все ж таки дав згоду на співпрацю", - розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар.

Співробітниками УБОЗу було інсценоване виконання "кілером" вбивства. Доказом стали підготовлені фотографії "загиблого". Зустріч мала відбутися в обумовленому місці. Де вже чекали оперативники УБОЗу. В момент передачі фотографій замовника вбивства було затримано.

"Він пояснив, що між його родичами та ріднею потерпілого виник конфлікт з приводу невиплачених кредитів. Бажаючи помститися, він зважився на такий крок і почав шукати "кілера", - додав Пустовар.

Проти зловмисника відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15, ч.4 ст.27, п.11 ч.2 ст.115(Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним ув'язненням.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині затримали чоловіка, який шукав кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути