Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2013 13:24

На Черкащині у двох ставках знайшли тіла чоловіків

На Черкащині у двох ставках знайшли тіла чоловіків
Фото: ntktv.ua

29 травня об 11.00 у селі Лозуватка Шполянського району на Черкащині у ставку місцевий риболов побачив тіло потопельника. Це був його односельчанин 35-річний Леонід Пушенко. Чоловік зник тиждень тому, його пошуки не дали результатів, повідомляють в Державній службі з надзвичайних ситуації Черкаської області.

"Пошуками займалася міліція, односельчани і водолазна служба. За словами рідних, він пішов купатися. Біля ставка знайшли одяг, який віддали його матері. Вчора вранці біля острова один чоловік ловив рибу. Неподалік в тому місці й побачив тіло, яке спливло на поверхню. Глибина там сягає 3 м. Люди на човні перевезли його тіло на берег. Чоловік жив разом з матір'ю, сім'ї своєї ще не мав. Сьогодні його похоронять на сільському кладовищі", - розповів сільський голова Станіслав Бойко.

Цього ж дня  близько 16.00 в селищі Лисянка знайдено тіло ще одного чоловіка  59-річного Віталія Новікова. Він зник 27 травня.

"Знайшов його чоловік, який поїхав по ряску для гусей. Спочатку побачив чиїсь речі. Самого потопельника помітив біля берега, майже на поверхні води. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу", - повідомив Олег Ткаченко з ДСНС Черкащини.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині у двох ставках знайшли тіла чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути