пʼятниця, 16 листопада 2012 17:08

В Черкасах пожежний автомобіль так поспішав на пожежу, що потрапив у аварію

У Черкасах сьогодні об 11.00 горів завод "Темп". Клуби чорного диму видно було з усіх районів міста. На службу "101" повідомили, що горіло одноповерхове приміщення. На місце з різних підрозділів виїхало чотири пожежні машини. П'ята рухалася від підприємства "Азот".

На розі вулиць Ільїна та Вербовецького пожежний ЗІЛ зіткнувся з маршрутним автобусом, що рухався в село Леськи Черкаського району. Внаслідок ДТП машину рятувальників перевернуло на бік, повідомив 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
  Машину рятувальників перевернуло на бік
Машину рятувальників перевернуло на бік

"Наша машина їхала з проблисковими маячками і сиреною. Нашого водія, командира відділення і пожежного відправили в лікарню на обстеження. В них виявили лише забій м'яких тканин. Водія автобуса теж доставили в лікарню. В нього нібито є рвані рани. В той час, як трапилася аварія, пожежу вже було ліквідовано. Приміщення те закинуте, в ньому нічого не зберігалося", - розказав помічник начальника обласного МНС 46-річний Костянтин Проценко.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
  ЗІЛ зіткнувся з маршрутним автобусом
ЗІЛ зіткнувся з маршрутним автобусом

Два роки тому у серпні на "Темпі" вже була велика пожежа. Тоді горіло одноповерхове приміщення, в якому зберігалися станки і матеріали для виготовлення матраців "Венетто". У грудні того року підприємству виплатили понад 8 млн. грн. страховки. "Темп" входить до переліку підприємств, який контролює Михайло Бродський.

Зараз ви читаєте новину «В Черкасах пожежний автомобіль так поспішав на пожежу, що потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути