вівторок, 06 травня 2014 14:08

В центрі Сімферополя "самооборонці" побили члена Меджлісу

В центрі Сімферополя "самооборонці" побили члена Меджлісу
Абдураман Егіз. Фото: qtmm.org

В центрі Сімферополя невідомі особи в камуфляжному одязі побили члена Меджлісу кримськотатарського народу Абдурамана Егіза.

Про це повідомляє видання "15 минут".

Інцидент стався на вул. Горького.

"Після того, як я припаркував свій автомобіль, до мене підійшли кілька людей і, представившись "самообороною", зажадали пред'явити документи", - розповів Егіз.

Він відмовився виконувати вимоги невідомих осіб і запропонував викликати працівників поліції, яким він готовий показати свій паспорт.

"Самооборонці", до яких, за словами Егіза, пізніше додалося ще близько 20 чоловік у військовій формі, наполягали на своєму. Більше того, вони зажадали відкрити автомобіль для проведення огляду, на що також отримали відмову.

Після цього "самооборонці" надягли на руки члена Меджлісу наручники і спробували супроводжувати його в якийсь штаб. Егіз чинив опір , внаслідок чого йому завдали кілька ударів. Така ж доля спіткала кількох кримськотатарських хлопців , які спробували заступитися за члена Меджлісу.

Зрештою Егіз пред'явив своїм кривдникам паспорт. Побачивши кримську прописку члена Меджлісу, "самооборонці" його відпустили.

"З ними діалог неможливий. Ніякі докази цих людей не вражають", - сказав Егіз.

Відповісти на питання про те, чи має намір він звернутися з даного приводу в поліцію, член Меджлісу не зміг. За його словами, подальші свої дії він має намір обговорити з керівником представницького органу кримських татар Рефатом Чубаровим.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Сімферополя "самооборонці" побили члена Меджлісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути