вівторок, 10 липня 2012 09:21

В центрі Києва у журналіста хулігани відібрали кросівки

В центрі Києва у журналіста хулігани відібрали кросівки
Погрожуючи ножем, хулігани відібрали речі у кореспондента. Фото: ru.123rf.com

У Подільському районі скоєно розбійний напад на корреспондента одного з українських друкованих видань. Потерпілий зателефонував до міліції о 3-й годині ночі та повідомив, що на вул. Верхній Вал група молодиків, погрожуючи ножем, відібрала в нього сумку з особистими речами та кросівки. Про це пише УНН.

"Нарядом державної служби охорони за підозрою у вчиненні цього злочину гарячим слідом затримано 20-річного киянина. В результаті подальшого проведення оперативно-розшукових заходів встановлено та затримано другого співучасника – 18-річного киянина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психічнохворого звинувачують у чотирьох крадіжках

З'ясувалося, що обидва - раніше судимі. У скоєнні розбійного нападу на журналіста затримані зізналися. Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України: "Напад, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Наразі оперативники карного розшуку подільської міліції проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання третього співучасника розбійного нападу.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва у журналіста хулігани відібрали кросівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути