пʼятниця, 06 липня 2012 10:13

У Миколаєві спіймали серійного грабіжника: він спеціалізувався на маленьких дівчатках

У Миколаєві спіймали серійного грабіжника: він спеціалізувався на маленьких дівчатках

У Миколаєві був затриманий серійний грабіжник маленьких дівчаток. Про це повідомили в ЦГЗ УМВС України в Миколаївській області.

Днями до чергової частини Жовтневого РВ УМВС України в Миколаївській області зателефонувала 27-річна мешканка району і повідомила про те, що її 8-річна дочка стала жертвою грабіжника, пише "Новости-N".

Дитина розповіла мамі, що на вулиці до неї підійшов незнайомий чоловік. Він сказав, що у неї на волоссі сидить оса, і він допоможе її зняти. Злякавшись, що комаха її вкусить, дівчинка завмерла і не відчула, як він зняв з неї золоті сережки.

На розкриття даного злочину був орієнтований особовий склад райвідділу міліції. Правоохоронці вже мали орієнтування про скоєння мінімум шести аналогічних злочинів, були відомі і прикмети підозрюваного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин за 2 години вкрав 3 мобілки в метро

Копітка і тривала робота по встановленню та затриманню зловмисника дуже скоро дала результати. Підозрюваний, який протягом двох тижнів грабував маленьких дівчаток на території обласного центру та області, був затриманий. Ним виявився безробітний 26-річний житель Жовтневого району.

Як повідомив начальник райвідділу регіону підполковник міліції Олександр Зінін, раніше затриманий неодноразово потрапляв в поле зору міліції і був засуджений за незаконний обіг наркотиків і крадіжки. Але після повернення з місць позбавлення волі він не став на шлях виправлення і знову взявся за старе. Наркоману зі стажем постійно були потрібні дози "кайфу" і гроші для їх придбання він вирішив добувати саме таким способом, відбираючи золоті прикраси у беззахисних дітей.

Слідчим відділенням Жовтневого РВ УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України ("Грабіж"), санкція якої передбачає покарання у вигляді виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві спіймали серійного грабіжника: він спеціалізувався на маленьких дівчатках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути