четвер, 11 серпня 2011 14:49

В аварію на Вінниччині потрапив пасажирський автобус, є загиблі

10 серпня близько 20.30 неподалік села Нижня Кропивна Немирівського району на Вінниччині червоний ВАЗ-2101 зіткнувся з автобусом "Мерседес". Водій та пасажир "Жигулей" загинули на місці, повідомляє ДАІ Вінниччини.

"Він просто таки вилетів з-за повороту. Ще й подумала, як він з нами розминеться. А він, не розминувся. Врізався в лівий бік", - розповіла 49-річна Тетяна Леонтіївна яка разом із 15-річним сином та ще 45 пасажирами автобусу їхали з райцентру Могилів-Подільський до Криму на відпочинок.

"Автобус гальмував ще з 300 метрів. Два водія тримали руля. З обох боків кювети. Дуже їм вдячні за їхній професіоналізм. Бо ми б там всі загинули! Поки загальмували, колесо лопнуло. Асфальт був схожий на зорану землю. У мене вся голова була в склі, сиділа на передньому сидінні з правого боку. А водій руку порізав. "Жигуль" відлетів так, що його довго шукали. Рятувати вже не було кого. Машина, була схожа на розчавлену консервну банку. Водій з пасажиром загинули на місці. Аби дістати їхні тіла, треба було різати залізо. То було жахливе видовище", - продовжує жінка.

Загиблі — рідні брати Ігор та Віктор Дубковські. Жили в Нижній Кропивній.

Зараз ви читаєте новину «В аварію на Вінниччині потрапив пасажирський автобус, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути