Ексклюзиви
субота, 31 березня 2018 18:10

"Жах для дітей почався восени торік" - підбірка знущань над дітьми
5

Автор: Цензор.НЕТ
  2-річну Вероніу Єсипенко до смерті закатував знайомий матері
2-річну Вероніу Єсипенко до смерті закатував знайомий матері

У селі Мильники Ніжинського району на Чернігівщині 35-річний Назар Красуля кілька місяців катував дітей знайомої Галини Єсипенко — 2-річну Вероніку та Діану, 5 років. Молодша померла від набряку головного мозку 20 березня. Її сестру забрали до лікарні.

"Жах для дітей почався восени торік. Тоді з мамою поселилися в хаті Назара Красулі та його цивільної дружини Марини Дайдешан. Жінка, яка понятою була, мало не зомліла, коли оглядали тіло Вероніки. У дитини порваний рот, обпалені статеві органи. З них виймали бички від цигарок. Руки покручені. Видно, були переламані й зросталися без гіпсу. Травма спини, через яку не могла ходити. У старшої дівчини вирвані коси, численні шрами, опіки та рани. Важить 13 кілограмів. На попі рубці, ніби після операції", - каже громадський активіст Олександр Максимець.

Автор: Олександр Максимець
  2-річну Вероніу Єсипенко до смерті закатував знайомий матері
2-річну Вероніу Єсипенко до смерті закатував знайомий матері

Красулю арештували на 60 діб без права на заставу. Громадські активісти вимагають перекваліфікувати справу на "умисне вбивство". Проти Галини Єсипенко відкрили провадження за злісне невиконання батьківських обов'язків. Їй загрожує до п'яти років за ґратами. Діана лишається в лікарні, нею опікуються активісти.

На Черкащині 26-річний Володимир Ступаков до реанімації побив свою доньку 3-місячну Олю, поки мати дитини, 18-річна Руслана, була у крамниці 21 березня. У дівчинки закрита-черепно мозкова травма, множинні переломи кісток черепа та забій головного мозку. Плюс стара травма – це перелом стегнової кістки. Дитина у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні, прийшла до тями. Але прогнозів лікарі поки не роблять. Жінка зізнається, що це вже не вперше, коли чоловік застосовує силу до дитини, до того бив і її, але розказати про це боялася, погрожував убити.

Автор: ТСН
  3-місячну Ольгу Ступакову батько побив до реанімації
3-місячну Ольгу Ступакову батько побив до реанімації

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині 10-річну дівчинку зґвалтував співмешканець матері

Увечері 26 березня в Миколаєві нетвереза 42-річна Ірина Шинарук викинула з мосту в річку свого сина, 9-місячного Павла. Рятували дитину з крижаної води патрульні, медики, очевидці того, що сталося і рятувальники. Хлопчик потрапив до лікарні в стані клінічної смерті, лікарям вдалося запустити його серце. Він у стабільно важкому стані. В крові матері виявили 2 проміле алкоголю. Мати , приїхала із Луганська. Її впізнали волонтери, які допомагали жінці після народження сина у липні торік.

"Не маючи грошей і житла, народила дитину в Миколаєві. Їй запропонували тимчасово віддати його в Будинок малятка, але вона відмовилася. Жінку разом з новонародженим поселили в спеціалізований притулок у Вознесенському районі. Зібрали речі для малюка, подарували візок. Його вона незабаром виставила на продаж. А коли їй подзвонили і пояснили, що візок не для продажу, то мати з дитиною зникли з притулку", - розповіли волонтери у Facebook.

Автор: Styler
  Нетвереза Ірина Шинарук викинула сина з 20-метрового мосту у річку
Нетвереза Ірина Шинарук викинула сина з 20-метрового мосту у річку

28 березня Центральний суд Миколаєва обрав жінці запобіжний захід на час слідства — 60 діб під вартою без права на заставу. На суді підозрювана заперечувала свої ж свідчення. Раніше вона повідомила поліції, що хотіла кинути дитину з мосту на зло співмешканцю, який постійно вимагав у неї гроші. Перед вчинком подзвонила сестрі та сказала про це. Тепер же заявила, що хотіла вкоротити віку собі. А дитину впустила випадково. Напередодні жінка випила пляшку пива, тому, що трапилося, пам'ятає погано. Її адвокат клопотав про домашній арешт, мовляв, вона була у стані афекту. За скоєне їй загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка живцем закопала на городі новонароджену дитину

У ніч проти 28 березня в селі Вербовець Косівського району на Івано-Франківщині 31-річна жінка молотком забила до смерті свою 7-річну доньку, поки та спала. Після вбивства жінка прийшла до сусідів і розповіла, що скоїла. Вони викликали поліцію. Стояла на колінах.

Автор: Поліція Прикарпаття
  31-річна жінка молотком забила до смерті свою 7-річну  доньку, поки та спала
31-річна жінка молотком забила до смерті свою 7-річну доньку, поки та спала

"Жінка умисно вирішила позбавити життя свою доньку. Для цього взяла до рук молоток, яким нанесла серію ударів по голові, чим спричинила дитині тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми, перелому кісток склепіння черепа, від яких дівчинка померла на місці", – розповіли у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.
Відомо, що з донькою жінка мешкала сама, батько дитини на заробітках в Чехії. Підозрюють, що жінка має психічні розлади тому так вчинила. Поліції розповіла: коли прийшла додому, то почула у голові голоси, які казали "вбий її". Дитина нібито образила жінку.

"Мабуть, родина потребувала сторонньої допомоги, мабуть, якщо би сусіди звернулися з такою інформацію до поліції та соцслужб, то можливо, дитина би залишилися живою", - написав перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

За фактом умисного вбивства у поліції відкрили кримінальне провадження.

10 березня близько 23:30 до будинку на вул. Робітничій, 24, у Павлограді на Дніпропетровщині прийшов сусід 18-річний Валентин ­Земцов. За кілька хвилин накинувся з ножем на 30-річного Семена Бондаренка. Потім порізав його дружину, вона на 33‑му тижні вагітності. Убив їхнього сина 4-річного Олександра.

Зараз ви читаєте новину «"Жах для дітей почався восени торік" - підбірка знущань над дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути