Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 07:58

"Множинні переломи кісток черепа" - батько-рецидивіст побив 3-місячну доньку

"Множинні переломи кісток черепа" - батько-рецидивіст побив 3-місячну доньку
На Черкащині чоловік до реанімації побив свою 3-місячну доньку. Фото - ТСН

На Черкащині 26-річний Володимир Ступаков до реанімації побив свою доньку 3-місячну Олю, поки мати дитини, 18-річна Руслана, була у крамниці.

У дівчинки закрита-черепно мозкова травма, множинні переломи кісток черепа та забій головного мозку. Плюс стара травма – це перелом стегнової кістки. Дитина у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні. Прогнозів лікарі поки не роблять. Про це йшлося в ТСН.

Жінка зізнається, що це вже не вперше, коли чоловік застосовує силу до дитини, до того бив і її, але розказати про це боялася, погрожував убити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітчим до реанімації побив 2-річного пасинка

Володимир Ступаков раніше мав судимості за крадіжки та побиття людей. У селі його бояться, бо агресивний. За побиття дитини його затримали. У відділку він розповів, що не міг заспокоїти дитину, тому і вдарив декілька разів.

Чоловікові уже оголошено про підозру у злочині. Найближчі два місяці він проведе в СІЗО. За побиття доньки йому загрожує до 8 років за ґратами.

На Волині у Горохівську ЦРЛ було доставлено 4-місячну дівчинку. У неї був забій головного мозку і множинні гематоми обличчя. Ушкодження дитині спричинила матір. Доглядаючи дитину, 28-річна жінка випила близько 250 грамів горілки з "горя", яким назвала сварку з батьком дитини. Коли ж немовля почало плакати, мати стала його "заспокоювати". Спочатку трясла у руках, а потім стала тріпати з силою в колисці.

Зараз ви читаєте новину «"Множинні переломи кісток черепа" - батько-рецидивіст побив 3-місячну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути