середа, 03 лютого 2021 14:53

Уточнили інформацію про стан охоронця "Епіцентру", на якого напав підпалювач

Уточнили інформацію про стан охоронця "Епіцентру",  на якого напав підпалювач
У Первомайську на Миколаївщині 37-річний місцевий мешканець підпалив "Епіцентр". Фото: facebook.com/people/Сергей-Шайхет

Охоронець, який постраждав під час пожежі в "Епіцентрі", отримав важку травму голови. У нього розрубана лобна кістка.

Після операції потерпілий прийшов до тями. Про це розповів хірург Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні Василь Поврозник.

"Хворого було доставлено бригадою швидкої допомоги з місця нападу з рубленою раною голови. Йому сокирою повністю прорубали лобну кістку. Ми його одразу забрали в операційну, промили рану, прибрали кістки, які пішли в череп. Хворий стабільний, при тямі, уже спілкується", - каже хірург, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що залишилося від будівлі згорілого "Епіцентру"

Витрати на лікування та реабілітацію чоловікові компенсує компанія. А другого постраждалого охоронця вже відпустили додому.

На місці пожежі вже починають розбирати пошкоджені конструкції. Вранці там залишалось одне джерело задимлення. Рятувальники запевнили, що то випаровування води.

Торгівельний центр під охороною, туди нікого не пускають. Рятувальники досі чергують всередині, щоб не загорілося знову.

Пожежа в "Епіцентрі" сталася вдень 2 лютого. Туди прийшов місцевий 37-річний житель з сокирою й ножем, розлив легкозаймисті речовини й підпалив лінолеум. Його намагалися зупинити 2 охоронці, обоє отримали від палія сокирою. Затримали зловмисника неподалік магазину. Каже, палив свідомо, бо має особисту неприязнь до власника мережі.

Зараз ви читаєте новину «Уточнили інформацію про стан охоронця "Епіцентру", на якого напав підпалювач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути