Ексклюзиви
четвер, 10 жовтня 2019 09:52

Утік зі зламаними кінцівками: нові подробиці смертельного зіткнення маршрутки та вантажівки

Утік зі зламаними кінцівками: нові подробиці смертельного зіткнення маршрутки та вантажівки
У Запоріжжі зіткнулися маршрутне таксі та вантажівка. Одна жінка загинула, ще 9 людей скалічилися. Фото - zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі затримали 37-річного водія Mersedes Sprinter, який влетів у вантажівку MAN. Одразу після аварії його разом із потерпілими привезли до лікарні. Має переламані кінцівки. Однак він утік із приймального відділення.

Уже за кілька годин поліцейські знайшли утікача вдома. Везли для здачі аналізів до наркодиспансеру, однак їм надійшов наказ везти затриманого одразу до поліції. Чи пройшов він все ж обстеження й які його результати, поки невідомо, повідомляє ТСН.

У мікроавтобусі на момент зіткнення було щонайменше 12 пасажирів. Удар був такої сили, що всю праву передню частину мікроавтобуса повністю зім'яло. Жінка, яка перебувала на сидінні біля входу, загинула. Поліції поки не вдалося встановити її особу. Ще 9 людей зазнали травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 людей загинули у двох аваріях

57-річний водій фури каже, що просто стояв біля узбіччя, коли відчув удар. Разом із іншими чоловік допомагав витягати постраждлих. Чому водій буса не намагався загальмувати, невідомо. За попередніми даними, зауважень до стану чоловіка під час виходу на лінію не було.

Уже сьогодні водієві мають оголосити підозру та обрати запобіжний захід. У лікарні залишаються 2 постраждалих пасажирів.

9 жовтня близько 14:20 на вулиці Істоміна в Запоріжжі сталася смертельна аварія. Там зіткнулися маршрутне таксі та вантажівка. Одна пасажирка маршрутки загинула. Серед потерпілих – 2 неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «Утік зі зламаними кінцівками: нові подробиці смертельного зіткнення маршрутки та вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути