середа, 31 серпня 2011 13:27

Ураган "Айрін" забрав життя 52 людей
7

Фото: Фото: Reuters

Жертвами тропічного урагану "Айрін" стали щонайменше 52 людини, 44 з них - у США. Про це у вівторок, 30 серпня.

Випадки загибелі людей під час стихії зафіксовані в 13 американських штатах, у тому числі в Нью-Йорку (дев'ять загиблих), Нью-Джерсі та Північній Кароліні (по шість загиблих). Ще вісім людей загинули в Карибському регіоні, а саме в Домініканській республіці, Гаїті та Пуерто-Ріко.

Крім того, канадська поліція розслідує смерть 81-річного жителя провінції Квебек, який зник під час шторму. Чоловік був знайдений без свідомості і через деякий час помер. Тим не менш, поки не доведено, що він став жертвою "Айрін".

Збиток від стихійного лиха, за попередніми даними, може скласти до 10 мільярдів доларів. Ліквідувати наслідки урагану досі не вдається. Так, у Вермонті закриті 260 автотрас і близько 30 мостів. Деякі населені пункти в Нью-Джерсі, Нью-Йорку і Вермонті опинилися в ізоляції через повені, продукти першої необхідності місцевому населенню доставляють повітрям. Також порушено залізничне сполучення між Нью-Йорком і Філадельфією.

Тим часом услід за "Айрін" у бік американського континенту рухається тропічний шторм "Катя", що утворився в Атлантичному океані. Очікується, що 3-4 вересня він посилиться до урагану третьої категорії за шкалою Саффіра-Сімпсона.

Зараз ви читаєте новину «Ураган "Айрін" забрав життя 52 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути