Ексклюзиви
понеділок, 03 лютого 2020 19:16

Юлію Кузьменко залишили під вартою

Юлію Кузьменко залишили під вартою
Печерський районний суд Києва залишив під вартою дитячого хірурга Юлію Кузьменко, яка є підозрюваною у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Фото - unn.com.ua

Підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета дитячого хірурга Юлію Кузьменко залишили під вартою. Таке рішення виніс Печерський районний суд Києва 3 лютого.

Суд відмовив адвокатам Кузьменко в клопотанні про зміну запобіжного заходу. Вони просили про пом'якшення запобіжного заходу - обрати не пов'язаний з арештом.

Кузьменко заявила, що ніякого стосунку до Шеремета не мала. За її словами, вона волонтерка, а він - журналіст, тож ніяк не перетиналися і не були знайомі. Вона зазначає, що дізналася про вбивство Шеремета зі ЗМІ. Крім того, вона не має ультраправих поглядів, але дружить із різними людьми, а її розмови із друзями радить не сприймати всерйоз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: прокурор заявив нове клопотання

Прокуратура вважає, що Кузьменко може переховуватися від слідства чи знищити або спотворити важливі докази, тому клопотала про продовження запобіжного заходу у вигляді арешту. Прокурор наголошував на тому, що Кузьменко та ще один підозрюваний у справі доброволець і музикант Андрій Антоненко добре знайомі. За його словами, до вбивства Шеремета вони розмовляли по телефону 14 разів.

У грудні торік поліцейські назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Це військова медсестра Яна Дугарь, волонтер та музикант Андрій Антоненко, подружжя добровольців АТО Інна та Владислав Грищенки та Юлія Кузьменко. Останню називають безпосередньою виконавицею злочину. Начебто саме вона привела в дію вибухівку та підірвала авто журналіста Шеремета у липні 2016-го року.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Кузьменко залишили під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути