субота, 25 квітня 2015 14:22

"Укрзалізниця" підпільно торгує з терористами "ЛНР" - Москаль

"Укрзалізниця" підпільно торгує з терористами "ЛНР" - Москаль
Фото: glavcom.ua

"Укрзалізниця" веде неофіційну торгівлю з терористичною організацією "ЛНР" і не виконує розпорядження очільника області.

Про це у Фейсбук заявив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, коментуючи диверсію на залізничному перегоні на Луганщині.

Москаль зазначив, що рух поїздів на ділянці, де стався інцидент, був заборонений його розпорядженням. На цій ділянці немає ані прикордонної служби, ані фіскального контролю, хоча мав бути встановлений блокпост.

"Визнавати ЛНР терористичною організацією і одночасно вести з нею неофіційну торгівлю не можливо. Це підриває авторитет влади як в області, так і загалом по Україні. На період службового розслідування я вимагаю від Укрзалізниці відсторонити від посади начальника локомотивного депо Попасної, вузлової станції Попасної, а також вузлової станції Світланівка. І направити фахівців Укрзалізниці для участі в службовому розслідуванні. Матеріали службового розслідування я направлю в Генпрокуратуру для притягнення винних до кримінальної відповідальності. Заробляти на війні гроші не тільки аморально, а й злочинно". – зазначає Москаль.

" Вимагаю надати інформацію громадськості, що саме везли в ЛНР у 20 вагонах, які порожні поверталися на контрольовану Україною територію. Адже у вагонах легко можна було перевезти терористів!", - написав він.

Нагадаємо, сьогодні вранці о 7.20 на непідконтрольною України території на перегоні станцій "Шепилове-Сентянівка" Луганської області прогримів вибух під час руху двох маневрових тепловозів, один з яких зійшов з залізничних рейок. В результаті інциденту поранення отримали двоє працівників залізниці.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" підпільно торгує з терористами "ЛНР" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути