Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2022 04:11

Українські бійці на півдні знищили понад сотню російських окупантів

Українські бійці на півдні знищили понад сотню російських окупантів
ЗСУ на півдні ліквідували 125 окупантів. Фото: eastnews.ua

Збройні сили на півдні України збили три дрони-розвідники та понад сотню російських окупантів, а також склад із боєприпасами.

Українська авіація вісім разів відпрацювала по опорному пункту та районам зосередження ворожих сил та засобів. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад сотню вогневих завдань. Зокрема по пунктах управління, колоні військової техніки та складах з боєприпасами ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині українські бійці влупили по колоні окупантів

Ворожі втрати за бойовий день: 125 окупантів; три танки; п'ять одиниць автобронетехніки; склад з боєприпасами у Бериславському районі.

На тимчасово окупованих територіях ворог, змінюючи місце дислокації, залишаючи блокпости, мінує об'єкти та території. Продовжує шантаж техногенною катастрофою.

По звільнених територіях та населених пунктах Бериславського району Херсонщини на правому березі Дніпра ворог завдав ракетного удару, зруйнувавши один із приватних будинків. Одна людина загинула, ще одна зазнала поранень.

Наші позиції ворог двічі атакував ударними безпілотниками, а на Криворіжжі атакував ракетами об'єкт критичної інфраструктури.

Корабельне угруповання РФ у Чорному морі збільшилося до 12 одиниць. При цьому у її складі так і не з'явилося ракетоносіїв.

Збройні сили України продовжують наступальні операції на півдні та сході. Про це свідчить карта бойових дій від міністерства оборони Великої Британії на 9 листопада.

За даними союзників, український контрнаступ розвивається на Херсонському та Луганському напрямках. На півдні ЗСУ намагаються звільнити правий берег Херсона, атакуючи противника з боку Миколаївської області, в районі Снігурівки та вздовж правого берега Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «Українські бійці на півдні знищили понад сотню російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути