Ексклюзиви
середа, 03 квітня 2024 19:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Українська авіація вдарила по 14-и місцях, де топталися російські окупанти. Вечірнє зведення Генштабу

Українська авіація вдарила по 14-и місцях, де топталися російські окупанти. Вечірнє зведення Генштабу
Українська авіація завдала удари по російських окупантах. Фото: Facebook.com/kpszsu

Протягом доби українська авіація завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та зенітно-ракетному комплексу російських окупаційних військ.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Підрозділами ракетних військ завдано ураження по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, артилерійській системі, радіолокаційній станції, станції РЕБ і пункту управління БпЛА противника", - повідомив Генштаб.

Протягом доби відбулося 54 бойових зіткнення.

Ворог завдав п'ять ракетних і 50 авіаційних ударів, здійснив 37 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ у березні вибили рекордну кількість російської артилерії. Цифра вражає

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак росіян у районах Білогорівки Луганської області, Спірного, Андріївки, південнно-східніше Виїмки і Кліщіївки на Донеччині, де ворог намагався покращити тактичне положення.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони стримують ворога у районах Новомихайлівки та Урожайного, де противник, за підтримки авіації, 15 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Лиманський: наші воїни відбили три атаки росіян у районі Тернів Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Авдіївському напрямку відбили вісім атак у районах Бердичів, Уманського, Яснобродівки, Первомайського і Невельського Донецької області, де ворог намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Куп'янському напрямку відбили одну ворожу атаку у районі Андріївки Луганської області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом доби росіяни вдалися до чотирьох атак на позиції наших військ.

За 769 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 444 370 осіб. Сили оборони України знищили 13 368 броньованих машин росіян, 7009 танків, 347 літаків, 325 гелікоптерів, 26 кораблів і катерів і підводних човен окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Українська авіація вдарила по 14-и місцях, де топталися російські окупанти. Вечірнє зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути