Ексклюзиви
вівторок, 01 листопада 2011 16:08

Українець віз до Росії радіоактивного годинника

Українець віз до Росії радіоактивного годинника

Кримські прикордонники виявили у міжнародному аеропорту "Сімферополь" у 27-річного громадянина України, що вилітав до Санкт-Петербургу, радіоактивний годинник для підводного плавання.

Як повідомляє у вівторок прес-служба Сімферопольської прикордонзагону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України, в сімферопольському аеропорту під час проходження прикордонно-митного контролю валізу, що належала громадянину Україна 1984 р. н., помітили завдяки засобам радіаційного контролю. Вона перевищувала допустиму норму випромінювання .

Прикордонники разом зі співробітниками митниці та екологічної служби провели поглиблений огляд багажу українця.

"Джерелом підвищеної в 35 разів радіоактивності виявився годинник для підводного плавання, який їх власник отримав у подарунок від батька і збирався вивезти до Санкт-Петербурга для того, щоб використовувати в побутових цілях. Про загрозу даному громадянинові нічого не було відомо", - розповіли в прес-службі.

Небезпечний для життя годинник був конфіскований представниками екологічної служби та івдправлений на експертизу. Їх власник безперешкодно вилетів своїм рейсом до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Українець віз до Росії радіоактивного годинника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути