середа, 24 липня 2013 22:12

Українець розбився на автомобілі в Єгипті і знаходиться в реанімації - МЗС

Українець розбився на автомобілі в Єгипті і знаходиться в реанімації - МЗС
Фото: atn.ua

Громадянин України потрапив у ДТП у Шарм-ель-Шейху (Єгипет) та був госпіталізований у важкому стані.

Про це в середу, 24 липня, повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс, передає НБН.

"Можу підтвердити, що громадянин України потрапив в автомобільну аварію в Шарм-ель-Шейху і знаходиться в реанімації у важкому стані", - сказав пан Перебийніс.

При цьому МЗС не отримував від влади Єгипту жодної офіційної інформації про те, чи порушував постраждалий громадянин України місцеве законодавство. В даний час розглядається питання про транспортування українця до лікарні Каїра.

Перебийніс не повідомив ім'я постраждалого у ДТП українця або його вік.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Єгипті, в місті Шарм-ель-Шейх, був затриманий 23-річний громадянин України на ім'я Рашид. Українець нібито потрапив в аварію і госпіталізований. Пізніше поліція при огляді його машини нібито виявила виданий владою Сирії документ на ім'я громадянина України з його фотографією, на якому поверх Перекреслена офіційного тексту стояв напис "Моджахед, спеціальність - журналіст".

Також в його будинку при обшуку нібито була виявлена ??єгипетська та іноземна військова форма, знаки з написом "поліція" і чорні прапори з релігійними написами. За даними ЗМІ дружина українця нібито визнала, що її чоловік воює на боці повстанців у Сирії. Він в'їхав до Єгипту по туристичній візі 30 травня і повинен був залишити країну 9 липня

Зараз ви читаєте новину «Українець розбився на автомобілі в Єгипті і знаходиться в реанімації - МЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути