Ексклюзиви
субота, 17 грудня 2022 20:34

Спецтема: Війна Росії проти України

"Українці міцніші, ніж мені говорили": ЗМІ розвідали, що казав Путін після початку агресії

"Українці міцніші, ніж мені говорили": ЗМІ розвідали, що казав Путін після початку агресії
Президент РФ Володимир Путін на зустрічі з прем'єром Ізраїлю Нафталі Бенетом визнав, що українці виявилися міцнішими, ніж йому казали. Фото: Getty Images

У березні під час зустрічі з прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Бенетом російський диктатор Володимир Путін зробив цікаву заяву.

Зокрема, російський президент визнав, що українці виявилися міцнішими, ніж йому говорили. Про це з посиланням на двох осіб, знайомих зі змістом розмови, повідомляє The New York Times.

"Українці виявилися міцнішими, ніж мені говорили. Ймовірно, це буде набагато складніше, ніж ми думали. Але війна на їхній території, а не на нашій. Ми велика країна, і ми маємо терпіння", – сказав Путін під час розмови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у Гаазі може почати розслідування проти Путіна

За словами джерел видання, під час зустрічі з представниками США минулого місяця росіяни хотіли донести до президента Джо Байдена різке послання.

"Хай би скільки російських солдатів не було вбито чи поранено на полі бою, Росія не відступить", – йшлося у повідомленні.

Видання додає, що один із членів НАТО попередив союзників, що Путін готовий змиритися із загибеллю чи пораненням до 300 тис. російських військовослужбовців, що приблизно втричі перевищує його ймовірні втрати на цей час.

Російський диктатор Володимир Путін збирається на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком у Мінськ, аби змусити його виконати "союзницькі домовленості" та підтримати наступ на Україну.

Про це заявив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк. В ефірі телемарафону він пояснив, чому Путін особисто їде до Мінська, а не запрошує Лукашенка у Росію.

Зараз ви читаєте новину «"Українці міцніші, ніж мені говорили": ЗМІ розвідали, що казав Путін після початку агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути