Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2020 11:53

Учителька наказала винести учня зі зламаною ногою за територію школи

Учителька наказала винести учня зі зламаною ногою за територію школи
У селі Холодна Балка Одеської області в одній зі шкіл стався інцидент. Учень під гри у футбол зламав ногу, а вчителька, замість того, щоб надати першу допомогу, наказала винести його за територію школи Фото: society.znaj.ua

У селі Холодна Балка Одеської області в одній зі шкіл стався інцидент. Учень під гри у футбол зламав ногу, а вчителька, замість того, щоб надати першу допомогу, наказала винести його за територію школи.

Інцидент стався після уроків, пише УСІ. У цей час діти чекали на шкільний автобус. Хлопчик послизнувся і впав, а зверху на нього упав старшокласник. Коли приїхав автобус, усі діти побігли до нього, крім 11-річного хлопчика, який залишився лежати на землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр знущався з вчителя - відповідатимуть батьки

Відсутність школяра помітили на пів дорозі. Автобус повернувся до школи, і вчителька, яка супроводжувала дітей, замість того, щоб викликати швидку допомогу, нібито наказала старшокласникам винести потерпілого за територію школи. Лікарів до дитини викликали батьки.

Мати постраждалого говорить, що бачила, як її сина тягнуть під пахви. На питання: "Що ви робите?" Вчителька нібито відповіла: "А що я повинна зробити?"

Дитину госпіталізували в дитячу обласну лікарню.

Викладача тимчасово відсторонили від роботи, однак не звільнятимуть. Директорка школи уточнила, що вчителька мала викликати "швидку" і надати першу допомогу, але, "мабуть, вона розгубилася".

Також в школі пообіцяли провести інструктаж з педколективом, як діяти в подібних ситуаціях.

В Одеській гімназії №4 стався інцидент. Батьки дізналися, що вчителька принижує дітей через те, що вони відповідають їй українською мовою. Вона лаяла дівчинку, яка забула альбом з малювання, та відповіла їй українською. Після цього педагогиня почала привселюдно принижувати дитину.

Зараз ви читаєте новину «Учителька наказала винести учня зі зламаною ногою за територію школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути