вівторок, 24 квітня 2018 17:02

Учасника АТО зарізав сусід

Учасника АТО зарізав сусід
Житель села Кірове Долинського району на Кіровоградщині зарізав демобілізованого учасника АТО Сергія Совченка. Фото - CBN

Житель села Бокове Долинського району на Кіровоградщині зарізав демобілізованого учасника АТО Сергія Собченка.

Боєць повертався додому, коли зі свого подвір'я на вулицю вискочив його п'яний односельчанин з ножем у руці. Чоловік ударив атовця в шию. Врятувати життя Собченку не вдалося. Про це повідомляє CBN із посиланням а власні джерела.

Сергій Собченко у 2014 – 2015 роках служив у 55-й артилерійській бригаді. Повернувшись з війни, займався орендою ставка. У нього лишилася донька-підліток.

У відділі комунікації ГУНП області факт умисного вбивства підтвердили, не називаючи при цьому прізвища загиблого. За даними правоохоронців, сварка сталася через те, що підозрюваний світив ліхтарем у обличчя свого односельця, а той зробив йому зауваження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійця АТО знайшли мертвим у Польщі

Витягши ножа з шиї вбитого, зловмисник спробував спалити знаряддя вбивства у печі. Правоохоронці вилучили ніж зі слідами термічної дії та одяг зі слідами крові. Розпочато кримінальне провадження. Підозрюваного затримали. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Слідство триває.

В Дніпрі батько вбив свого сина - 32-річного ветерана АТО. Син двічі був в зоні бойових дій. Після повернення між чоловіками часто виникали конфлікти.

Зараз ви читаєте новину «Учасника АТО зарізав сусід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути