пʼятниця, 16 червня 2017 18:09

Учасника АТО покалічив працівник охоронної фірми

Учасника АТО покалічив працівник охоронної фірми
Бійця АТО побив працівник приватної охоронної фірми. Чоловік отримав численні забої та розрив селезінки. Фото - 24 канал

У Миколаєві працівник охоронної фірми покалічив учасника АТО, бійця 36 бригади Валерія Бурдейного. Між ним та охоронцем виник конфлікт у барі, під час якого чоловіка били кийком та ногами по животі, нирках, голові до втрати свідомості. Лікарі видалили чоловікові видалили селезінку, також у нього численні гематоми та забої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мало вас повбивали на Сході" - маршрутники побилися з атовцями

Бурдейний родом із Одещини. У Миколаєві залишився після звільнення з армії. Того вечора випивав у барі, повідомляє novosti-n.org. У якийсь момент вдарив ногою по ящику з порожніми пляшками. Продавчиня викликала охорону.

Приїхавши на місце співробітники охоронної фірми, за словами Валерія, відразу бризнули йому в обличчя з газового балончика і почали бити. "Швидку" чоловікові не викликали, навіть коли приїхав патруль поліції. До лікарні він потрапив тільки наступного ранку. За словами медиків, чоловік втратив близько 2 літрів крові і міг померти від крововтрати.

За фактом умисного нанесення важких тілесних ушкоджень у поліції відкрили кримінальен провадження. Охоронцеві приватної фірми було повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Водій столичного маршрутного таксі №410, з напрямком руху метро Нивки - метро Петрівка, поранив ножем ветерана АТО.

Зараз ви читаєте новину «Учасника АТО покалічив працівник охоронної фірми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути