пʼятниця, 28 квітня 2017 19:12

"Мало вас повбивали на Сході" - маршрутники побилися з атовцями

"Мало вас повбивали на Сході" - маршрутники побилися з атовцями
Зістріч військових з маршрутниками почалася з бійки. Бійці прийшли до перевізника через численні образи та відмову перевозити безкоштовно ФОТО: forpost.media

28 квітня в Запоріжжі побилися військові з маршрутниками. Бійці АТО прийшли до офісу компанії-перевізника "Автомобільні лінії". Таке рішення ухвалили після численних випадків образ бійців водіями маршруток. Вони відмовляють атовцям у пільговому проїзді. Останньою краплею став інцидент із бійцем Олексієм Христенком. Чоловікові нахамили та погрожували. Після цього депутат Запорізької міськради В'ячеслав Зайцев організував зустріч військових з перевізником.

Про це інформує "Форпост".

"Кілька десятків бійців прийшли в офіс компанії перевізника "Автомобільні лінії". Зустріч почалася з бійки військового. До нього приєдналися інші. Бійку розняли. Під час розмови час від часу виникали нові. Роз'єднувати доводилося постійно. Маршрутник, який сипав погрози Христенку, все заперечує. Він заявив, що взагалі не розмовляв із пасажиром про війну. До того ж водій поскаржився, що змушений возити пільговиків за свій рахунок. А так він відбирає гроші у своєї сім'ї. Присутніх така відповідь не задовольнила. Бійці почали вимагати зняття його з посади. Директор підприємства-перевізника Олексій Лукашов вибачився перед військовими і пообіцяв звільнити маршрутника. Зі слів підприємця, його компанія постійно надає допомогу військовим. А це безкоштовні автобуси по всій країні. Учасники АТО наголосили, щоб розвісили у всіх маршрутках інформаційні листівки для пільговиків", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За*бали, уроды!" - водій відмовився везти учасницю АТО

"3 травня наше міжфракційне об'єднання воїнів АТО в міськраді подасть заяву до мера і в транспортне управління з вимогою розірвати договір з цією фірмою-перевізником. Через таке скотське ставлення військові не стрималися. Я прошу вибачення", - сказав Лукашов.

Крім того, військові створять робочу групу з 5 осіб. Вони працюватимуть із управлінням транспорту, де ситуацію з пільговим проїздом назвали болючою. Пообіцяли взяти її під контроль.

Водій маршрутки відмовився безкоштовно везти військового АТО у Запоріжжі. Водночас образив усіх військовослужбовців, які захищають Україну. Олексій Христенко їхав з роботи додому, зайшов у маршрутку №74 на зупинці вул. Чарівна. Водій агресивно відмовив йому в наданні безкоштовного проїзду. Сказав, що немає місць для сидіння. Коли приїхали на кінцеву зупинку, до конфлікту приєднався інший водій. Вони удвох почали погрожувати бійцеві. Після цього інциденту учасники АТО домовилися про зустріч із перевізником.

Зараз ви читаєте новину «"Мало вас повбивали на Сході" - маршрутники побилися з атовцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути