Ексклюзиви
понеділок, 21 серпня 2017 14:51

Убивство в Одеському СІЗО: повідомили нові шокуючі подробиці

Убивство в Одеському СІЗО: повідомили нові шокуючі подробиці
Убивця заманив працівницю СІЗО до свинарника, ніби то показати виводок поросят. Сам убив та розчленував жінку. Тіло викинув до сміттєвих баків. Фото - Уніан

39-річний злочинець, який жорстоко вбив працівницю Одеського СІЗО 34-річну Олену Порошенко, після чого розчленував її тіло, заманив жінку під приводом показати виводок поросят.

В обов'язки жінки входив супровід підозрюваних із камери до адміністративних приміщень. Обхід господарської частини не був її обов'язком. Про це з посиланням на працівника слідчого ізолятора передає УНІАН.

"У той день, близько 16:20, камера відеоспостереження зафіксувала, як інспектор вийшла з корпусу в бік штабу. Фігурант, який працював уцей час на подвір'ї, її покликав. Жінка зупинилася і разом з ним пішла в свинарник. Як з'ясували пізніше, він заманив жертву пропозицією подивитися на виводок поросят. В свинарнику, поруч з кліткою, вбив її трьома ударами ножа - двома в легені, третім - перебив хребет", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоке вбивство інспекторки: ГПУ відправила делегацію в СІЗО

Після цього злочинець розчленував тіло, вимив його від крові й упакував. Інформацію про те, чи була жінка зґвалтована, експерти поки що не підтверджують і не спростовують. Ні чоловіка, ні дітей у Олени Порошенко не було. Батько помер 7 років тому. Залишилися мати, сестра та племінник.

"Уся "операція" зайняла близько 40 хвилин - близько 17:00 він уже вийшов на ґанок покурити", - додав співробітник СІЗО.

При цьому, згідно з наявною інформацією, вбивця, в обхід правил, практично проживав у господарчому блоці, де доглядав кілька десятків свиней. У невеликому приміщенні, прилеглому до свинарника, знайшли його особисті речі, предмети гігієни, ліжко і документи.

Відповідно до чинного законодавства і норм, ув'язнений міг перебувати на подвір'ї не більше 2 год. на добу. Також зазначають, що злочинець раніше відбував 14 років покарання за вбивство молодої жінки. Зараз знаходився під слідством за розбій.

В Одесі ув'язнений по-звірячому вбив працівницю СІЗО і розчленував її тіло, щоб приховати злочин.

Зараз ви читаєте новину «Убивство в Одеському СІЗО: повідомили нові шокуючі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути