Ексклюзиви
пʼятниця, 19 червня 2020 16:29

Убивство сина Соболєва: депутат заявив про стеження

Убивство сина Соболєва: депутат заявив про стеження
1 червня минуло 6 місяців після замаху на підприємця і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, під час якого загинув його син 3-річний Олександр. Фото: facebook.com/vyacheslav.sobolev.73

Бізнесмен і депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, 3-річного сина якого вбили під час замаху на нього, заявив про стеження.

Люди в масках ходили навколо його будинку, проте слідчий ніяк не відреагував. Про це Соболєв повідомив у відеозверненні у Facebook.

"Позавчора вночі люди в масках ходили навколо мого будинку. Я це відео скинув слідчому, на що була відповідь така ж у принципі, як і завжди: "А що ви хотіли? По Києву вночі багато людей ходить у масках. Нічого страшного". Замість того щоб нам допомогти в розслідуванні, щоб обмінюватися інформацією і покарати замовників вбивства мого сина, на сьогоднішній день тільки за мною, за моєю родиною, за адвокатом ведуться ті дії, від яких волосся дибки в будь-якої нормальної людини", - сказав Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство сина Соболєва: у справі вже 6 підозрюваних

Адвокат уточнив, що інформація збирається щодо транспортних засобів, якими користуються Соболєв і члени його сім'ї, а також якими користується захист і члени його сім'ї. Проводяться спроби отримання відеозаписів із камер спостереження, які мають стосунок до їхньої власності.

"Саме такими діями проводиться збирання інформації, яким чином я і мій клієнт отримуємо певну інформацію, пов'язану чи з ходом розслідування, чи з тими особами, які причетні до організації замовного вбивства", - додав він.

У зв'язку з цим Соболєв вкотре звернувся до президента Володимира Зеленського, аби звернув увагу на злочин. Оскільки після вбивства його сина минуло 6 місяців. І родина щодня чекає, коли їх прийдуть убивати. А все, що відбувається в розслідуванні, "дорівнює нулю".

1 червня минає 6 місяців від замаху на підприємця і депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, під час якого загинув його син 3-річний Олександр. Увечері 1 грудня торік на перетині вулиць Льва Толстого та Тарасівської у центрі Києва кілер розстріляв позашляховик Range Rover Соболєва. Той був за кермом. Позаду сиділа дружина Інна з донькою та сином. Куля влучила у хлопчика. Він помер у "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Убивство сина Соболєва: депутат заявив про стеження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути