четвер, 27 вересня 2018 17:53

Убивство працівниці Одеського СІЗО: підсудний повідомив страшні мотиви злочину

Убивство працівниці Одеського СІЗО: підсудний повідомив страшні мотиви злочину
Підсудний у справі про вбивство співробітниці Одеського СІЗО Олени Порошенко Василь Чемериз зізнався, що скоїв злочин задля порятунку своєї вагітної сестри. Фото - Таймер

27 вересня у Малинівському районному суді Одеси слухали справу про вбивство співробітниці Одеського СІЗО Олени Порошенко. Підсудний Василь Чемериз зізнався, що вбивство скоїв задля порятунку своєї вагітної сестри.

Причиною вбивства Олени Порошенко стало те, що вона розкрила махінації співробітників ізолятора з наркотиками.

"Через господарський корпус, де я працював в СІЗО № 21, проходили наркотики і з цим безпосередньо були пов'язані двоє оперуповноважених зі слідчого ізолятора. Я відмовився працювати з наркотиками і порушив їхню схему. За це мене били і садили в карцер на кілька діб. А потім про ці справи дізналася Порошенко", - розповів Чемериз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство в Одеському СІЗО: повідомили нові шокуючі подробиці

Саме оперативники, стверджує підсудний, доручили йому вбити жінку.

"У них були дані моєї сім'ї. Я разів 5 отримував погрози, що якщо не зроблю цього, то вони вб'ють мою сестру і її дітей. Чи то газ пустять, чи то ще щось", - заявив обвинувачений.

Цю історія Чемериз уже розповідав головному прокуророві області Олегу Жученку та керівникові обласної поліції Дмитру Головіну. І навіть пройшов поліграф. Але результату це не дало. Наступне засідання у справі призначили на 29 жовтня.

Вбивство сталося 17 серпня торік. Рецидивіст Василь Чемериз вбив та розчленував молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олену Порошенко. Тіло сховав у сміттєвих баках.

Зараз ви читаєте новину «Убивство працівниці Одеського СІЗО: підсудний повідомив страшні мотиви злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути