вівторок, 02 квітня 2019 19:32

Убивство підлітка під час погоні: справу патрульного Олійника розглядають заново

Убивство підлітка під час погоні: справу патрульного Олійника розглядають заново
Голосіївський районний суд Києва почав заново розглядати обвинувальний акт відносно патрульного поліцейського Сергія Олійника. Фото - Радіо Свобода

Голосіївський районний суд Києва почав заново розглядати обвинувальний акт відносно патрульного поліцейського Сергія Олійника. Його звинувачують у вбивстві 17-річного пасажира легковика під час погоні.

Рішення ухвалили через зміну головуючого судді, повідомили в столичній прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Олійником: патрульного залишили на посаді

"На засіданні прокурор вдруге зачитав обвинувальний акт, після чого суд визначив порядок дослідження доказів та почав досліджувати письмові докази обвинувачення, які долучалися попереднім складом суду", - йдеться в заяві.

Наступне засідання у справі Олійника призначили на 25 квітня. Суд після завершення дослідження доказів обвинувачення заслухає показання потерпілих, свідків та обвинуваченого.

У ніч на 7 лютого 2016-го року кілька патрулів у столиці переслідували автомобіль BMW. 24-річний Ростислав Храпачевський був за кермом під дією наркотику амфетаміну. Поруч сидів 17-річний Михайло Медведєв. Неподалік торговельного центру "Магелан" після попередження поліцейські відкрили вогонь на ураження. Зробили 34 постріли. 21 раз поцілили в машину втікачів. Михайло Медведєв помер від поранення у легеню та серце. Поліцейського 24-річного Сергія Олійника звинувачують у навмисному вбивстві та замаху на вбивство водія і двох пасажирів. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Убивство підлітка під час погоні: справу патрульного Олійника розглядають заново». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути