понеділок, 27 квітня 2020 12:52

Убивство Гандзюк: Левін відмовляється співпрацювати зі слідством

Убивство Гандзюк: Левін відмовляється співпрацювати зі слідством
Підозрюваний в організації нападу на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Олексій Левін відмовляється співпрацювати зі слідством. Фото: slidstvo.info

Підозрюваний в організації нападу на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк Олексій Левін (Москаленко) відмовляється свідчити та проводити з ним слідчі дії.

За інформацією прокурорів у справі, вони кілька разів намагалися провести з Левіним процесуальні дії, однак, він відмовлявся співпрацювати зі слідством, користуючись відповідним правом, пише hromadske.

Захисник підозрюваного Ігор Мокін раніше повідомляв, що це пов'язано із тим, що терміни досудового розслідування у справі завершились, а їхнє продовження вони вважають незаконним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Гандзюк: Левін просить у Мангера $2 млн за мовчання - активісти

"Відповідно до ухвали Шевченківського районного суду міста Київ, строк досудового розслідування спливає 2.04.2020 року. Ми вважаємо, що всі слідчі дії, які проведені поза межами цього строку, є незаконними. Отже, брати участь у них ми не будемо", - сказав Мокін ще на початку квітня.

Коментувати процесуальну позицію клієнта зараз адвокат відмовився. Так само про відмову від слідчих дій заявляв і підозрюваний у замовленні нападу на Гандзюк Владислав Мангер і його захисники. Прокурори зазначили, що ймовірно найближчим часом обвинувальний акт можуть скерувати до суду.

30 березня суд продовжив термін тримання Олексія Левіна під вартою ще на 2 місяці, адвокати подали апеляцію. А 25 березня суд продовжив до липня терміни досудового слідства у провадженні щодо Левіна та підозрюваного замовника Владислава Мангера.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: Левін відмовляється співпрацювати зі слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути