Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 14:05

Убивство Дарини Лук'яненко: як і де живе родина засудженого

Убивство Дарини Лук'яненко: як і де живе родина засудженого
Микола Тарасов зізнався, що хотів зґвалтувати Дарину, але не зміг. Аби нікому не розповіла - убив. Тіло кинув у вигрібну яму. До ніг прив'язав 5 каменів, аби не спливало. Фото: Пушкинская

24-річного Миколу Тарасова з Іванівки на Одещині, якому дали 15 років в'язниці за вбивство 11-річної Дарини Лук'яненко та наругу над її тілом, ніхто з рідних не приїхав підтримати.

Марія та Геннадій Тарасови досі живуть в Іванівці. Хоча одразу після вбивства казали, що дочекаються завершення слідчих дій, продадуть дім і виїдуть. Раніше мали ятку на тому ж ринку, що й мати Дарини. Її довелося закрити. Але бізнес не покинули. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли в Іванівській селищній раді.

"Нікуди вони не виїжджали. Живуть у селищі. Син старший з ними. Генка недавно приходив податок платив. Раніше їздили ніби по селах, торгували. Тепер, кажуть, облаштувалися і вдома торгують. Дехто з людей за ними. Але більшість, звісно, за Лук'яненками. Таке горе переживають. Чи їздять Тарасови до сина – не знаємо. Вони кажуть, що ні. Але як там насправді – хто знає", - розповіла працівниця селищної ради.

Є також інформація, що Геннадій Тарасов продає вдома меблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дарину Лук'яненко шукали понад 500 людей

У поведінці Миколи є провина батьків, вважають знайомі родини. Вони його суворо виховували. Через це навіть тікав із дому. Батько Миколи мав судимість за спробу зґвалтування 1995 року. Відсидів 5 років.

"Геннадій бив синів жорстоко й без причини. Може, Микола таке зробив і з Дашунею, бо її всі любили, а його — ні", - каже місцева жителька Надія, 48 років.

19 червня 2019-го в Іванівці на Одещині знайшли вбитою 11-річну Дарину Лук'яненко. Її шукали 6 діб після того, як пішла на танцювальний гурток у школу і зникла. Тіло виявили у вигрібній ямі туалету у дворі підприємців Тарасових. Єдиний підозрюваний - молодший син підприємців Микола. Зізнався: злочин планував. Хотів дівчину зґвалтувати. Тому заманив у двір і накинувся. Дарина пручалася, Тарасов душив її, доки не знепритомніла. Зґвалтувати не зміг "через фізичну неспроможність" - написано в протоколі допиту. Вирішив убити дівчину. Перерізав їй сонну артерію. Щоб кров не розбризкувалася, одягнув на голову пакет. А тоді, щоб приховати сліди злочину, прив'язав каміння до ніг і кинув тіло в яму.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Дарини Лук'яненко: як і де живе родина засудженого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути