Ексклюзиви
пʼятниця, 02 квітня 2021 14:41

Убивство 7-річної Марії Борисової: батько розповів про останнє бажання доньки

Убивство 7-річної Марії Борисової: батько розповів про останнє бажання доньки
У селі Щасливе на Херсонщині 7 березня зникла 7-річна Марія Борисова. Тіло знайшли 11 березня. Була зґвалтована й задушена. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

7-річна Марія Борисова із Щасливого на Херсонщині, яку зґвалтував і вбив односелець, мріяла про оксамитового кота.

Дівчинка встигла замовити його собі в подарунок на 8 березня. Але подарувати іграшку їй не встигли. Про це розповів батько дівчинки Андрій Шаруділов у програмі "Один за всіх" на СТБ.

"Вдень 6 березня вона забігла до мене за дзеркальцем і запитала, що я подарую їй на 8 березня. Вона хотіла оксамитового кота. Поцілувала та сказала, що побігла до подружок на вулицю. Рано вранці дорогою до школи й назад вона з братом до мене заходила. Але мати цього їм не дозволяла", – розповів Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший батько" - за підозрюваного у вбивстві Марії Борисової заступилася донька

З матір'ю Марії чоловік розійшовся 2 роки тому. Після цього жінка нібито почала зловживати алкоголем, а в п'яному стані навіть могла вигнати дітей із дому.

У перші дні після затримання головного підозрюваного в убивстві місцеві жителі почали розповідати, що його жертвами були й інші діти.

11 березня в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули в недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей. Підозрюваний у злочині – 62-річний місцевий житель, який раніше мав 4 судимості.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 7-річної Марії Борисової: батько розповів про останнє бажання доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути