пʼятниця, 27 серпня 2021 18:34

Убивство 6-річної дівчинки: 13-річного підлітка визнали осудним

Убивство 6-річної дівчинки: 13-річного підлітка визнали осудним
Мирослава Третяк із батьками жила в селищі ­Старий Салтів на Харківщині. Зникла увечері 28 липня. Серед ночі її тіло знайшли в закинутій будівлі. Підозрюваного у вбивстві затримали одразу. Перебуває у приймальнику-розподільнику для дітей. Фото: npu.gov.ua

13-річний Богдан Федь зі Старого Салтова на Харківщині, якого підозрюють у вбивстві 6-річний Мирослави Третяк, є осудним.

27 серпня в Київському районному суді хлопцю обиратимуть запобіжний захід. Прокуратура проситиме тримання під вартою на час слідства, сказав речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 6-річної дівчинки: підозрюваний підліток указав на іншого

"Згідно з психіатричною експертизою, на час скоєння злочину підліток усвідомлював свої дії та наслідки цих дій. Тобто, він є осудним. Інші експертизи у справі ще тривають, загалом було призначено 12", - зазначив Чубенко, передає Укрінформ.

За даними слідства, жертва має численні забиття голови та обличчя, на тілі також виявлені численні забиття та садна. Смерть дитини настала від удару по голові невідомим тупим предметом. Мати вбитої дівчинки заявила ЗМІ, що доньку зґвалтували, однак цей факт слідство офіційно не підтверджує і не спростовує – до завершення експертизи.

У ніч на 29 липня в занедбаній будівлі знайшли вбитою 6-річну Мирославу Третяк. Її щонайменше 10 разів ударили по голові. Найімовірніше — цеглиною, за результатами експертизи. У вбивстві підозрюють сусіда 13-річного Богдана Федя. Заманив дитину до будинку під приводом нарвати яблук у саду, за даними слідства.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 6-річної дівчинки: 13-річного підлітка визнали осудним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути