Ексклюзиви
понеділок, 02 березня 2020 21:42

Убивство 2-річного хлопчика: нові подробиці жорстокого злочину

Убивство 2-річного хлопчика: нові подробиці жорстокого злочину
У Херсоні арештували без права на заставу 21-річного Олександра Науменка, якого підозрюють у вбивстві 2-річного сина співмешканки. Фото: 0452

У Херсоні арештували без права на заставу 21-річного Олександра Науменка, якого підозрюють у вбивстві пасинка 2-річного Артема. Таке рішення виніс Херсонський міський суд 2 березня.

Встановлено, що чоловік умисно наніс хлопчику численні удари невстановленим предметом в обличчя, голову та в інші частини тіла. Дитина отримала забої головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Також на тілі виявили давніші синці. Це свідчить, що вітчим неодноразово "виховував" сина співмешканки, за словами експертів.

У суді підозрюваний провину визнавав, проти тримання під вартою - не заперечував.

" Не хочу заважати слідству. І від тримання під вартою не відмовляюся", - сказав Науменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний чоловік мало не задушив півторарічного сина

Відомо, що він із 21-річною матір'ю познайомився 2 місяці тому. З того часу жили разом, вели антисоціальний спосіб життя. Проте з їхньої квартири не було чути криків, за словами сусідів.

Про жінку відомо, що вона раніше була засуджена за крадіжки. Зараз їй загрожує до 5 років в'язниці за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

Чоловіка за вбивство хлопчика можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

Трагедія сталася 29 лютого. Чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки за те, що хлопчик постійно кричав та не давав відпочивати. Коли дитині стало зле, її поклали в ліжко. А через деякий час він помер. Дізнавшись про смерть дитини, чоловік утік. Підозрюваного затримали упродовж години. Він - житель Нової Каховки, який мав постійні проблеми з законом. Також відомо, що він вживав наркотики.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 2-річного хлопчика: нові подробиці жорстокого злочину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути