неділя, 07 липня 2019 08:37

Убивство 13-річної Інни Дубік: що відомо про родину дівчинки та підозрюваного

Убивство 13-річної Інни Дубік: що відомо про родину дівчинки та підозрюваного
У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Фото - facebook.com/alenakomp

13-річна Інна Дубік із с. Миролюбівка П'ятихатського району Дніпропетровщині, була із багатодітної родини.

Після трагедії виявилося, що сім'я дівчинки була на обліку, як неблагонадійна – через пияцтво батьків. Але півроку тому ті ніби виправилися, від сусідів сигналів теж не надходило.
"Звичайна, нормальна сім'я. Ну, знаєте, як село – кожен випиває", - кажуть селяни, передає ТСН.

Дівчинка щойно закінчила 7-й клас, але на канікулах їй було не до відпочинку – вона постійно поралася по господарству та пильнувала молодшого брата. Аж раптом безслідно зникла. Сусіди зникнення дівчинки не помітили, батьки мовчали цілий тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напоїв і познущався: нові подробиці убивства 13-річної Інни Дубік (відео)

"Вони знаходились у стані алкогольного сп'яніння і пояснити, чому вони звернулись до поліції 29 числа, якщо дівчинка зникла 23-го, вони нам не можуть", - констатує речник ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

У страшному злочині зізнався 24-річний чоловік який і показав місце, де ретельно заховав тіло. За його словами, він раптово опинився з дівчинкою наодинці, зґвалтував її, а потім позбавив життя. Це сталося того ж дня, коли дівчинка не повернулася додому, вважають у поліції. Підозрюваний раніше уже мав судимості за крадіжку та угон авто. У Миролюбівці чоловік оселився нещодавно, перебивався випадковими заробітками, але Інна була з ним знайома.

"Може, поздорвкались і все. А так, щоб дружити – не дружили. Він недавно приїхав в село", - каже старший брат убитої Сергій Дубік.

За скоєне 24-річного підозрюваного можуть ув'язнити довічно.

У селі Миролюбівка П'ятихатського району на Дніпропетровщині 5 липня знайшли тіло 13-річної Інни Дубік. Була зґвалтована і вбита. Дівчинка зникла вдень 23 червня. Пішла до магазину і не повернулася. Батьки про її зникнення повідомили лише за тиждень – 29 червня. Мати запевняла, що весь цей час намагалася шукати Інну самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 13-річної Інни Дубік: що відомо про родину дівчинки та підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути