пʼятниця, 06 липня 2018 17:08

Убивцю вирахували за кілька годин: нові подробиці у справі вбивства поліцейського

Убивцю вирахували за кілька годин: нові подробиці у справі вбивства поліцейського
Підозрюваного у вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака в Києві вирахували за кілька годин за записами камер відеоспостереження і мобільному трафіку. Фото - поліція

Підозрюваного у вбивстві підполковника поліції Дмитра Глушака в Києві вирахували за кілька годин за записами камер відеоспостереження і мобільного трафіку.

Про нього відомо, що торік він вийшов вийшов із в'язниці, де відбував термін за шахрайство, повідомляє LB.ua з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

З Глушаком він знайомий не був. Вийшов на нього через інтернет-барахолку, де поліцейський виставив на продаж золотий ланцюжок вагою 100 г.

Злочинець виглядав пристойно, в піджаку і з портфелем, тому Глушак пустив його в машину і погодився від'їхати в сусідній двір - нібито для перевірки якості золота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все було залите кров'ю: фото з місця вбивства сина екс-нардепа

Там вбивця дістав пістолет ТТ і застрелив поліцейського. Ланцюжок він відразу поніс у ломбард.

Тіло потерпілого поліцейського без ознак життя виявила перехожа, яка одразу зателефонувала в поліцію. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням і вилучили неподалік гільзу. Чоловіка застрелили в салоні легкового авто: постріл був здійснений із заднього сидіння через водійське крісло, в якому, імовірно, і сидів на момент скоєння злочину загиблий.

Зараз ви читаєте новину «Убивцю вирахували за кілька годин: нові подробиці у справі вбивства поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути