Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2016 13:57

Убивця жінки та 2-річного хлопчика захоплювався сатанізмом

Убивця жінки та  2-річного хлопчика захоплювався сатанізмом

25-річний мелітополець, якого підозрюють у вбивстві 32-річної Валерії Кириченко та її 2-річного сина Кирила, захоплювався сатанізмом, чорною магією і цвинтарним чаклунством.

Про це свідчить його сторінка в соцмережі, пишуть "Місцеві вісті".

"У його акаунті чимало постів, пов'язаних зі смертю. Схоже, молодий чоловік був не надто задоволений життям і своєю роботою. Трудився він токарем на одному з мелітопольських заводів", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В чоловіка із 6-річним хлопчиком стріляли грабіжники

Нелюд завдав жінці 11 ножових поранень, а дитині перерізав горло. Потім хвалився вчиненим перед друзями і приводив їх на місце злочину, щоб показати тіла. Ніхто в поліцію не повідомив.

"Не виключено, що товариші підозрюваного теж захоплювалися сатанізмом. Один із знайомих зараз теж проходить у справі як співучасник. За даними слідства, він здавав золоті прикраси, зняті з убитою, у ломбард", - йдеться у повідомленні.

2 листопада в будинку на вул. Маяковського в селі Костянтинівка Мелітопольського району Запорізької області поліцейські знайшли тіла 32-річної Валерії Кириченко та її 2-річного сина Кирила. В обох — колоті й різані рани. Підозрюваного у вбивстві затримали протягом доби. Ним виявився 25-річний брат колишнього чоловіка Валерії. Мешкав у Мелітополі. Раніше часто навідувався до родини. Приносив Кирилу гостинці. Після вбивства з будинку вкрав коштовності на 7 тис. грн. Здав їх у ломбард.

Зараз ви читаєте новину «Убивця жінки та 2-річного хлопчика захоплювався сатанізмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути