пʼятниця, 18 серпня 2017 10:02

Убита та залита бетоном: розкрили моторошне вбивство 16-річної дівчини

Убита та залита бетоном: розкрили моторошне вбивство 16-річної дівчини
16-річну Сусанну Шаркову вбили та зацементували у підвалі приватного будинку в Запоріжжі. У злочині підозрюють подругу та спільного знайомого. Фото – Facebook Сергія Князєва

У Запоріжжі поліція розкрила моторошне вбивство 16-річної Сусанни Шаркової, яке трапилося у червні 2015 року. Дівчину знайшли убитою та зацементованою у підвалі приватного будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СІЗО ув'язнений розчленував жінку-інспектора

"Два роки знадобилося правоохоронцям, щоб вийти на ймовірних убивць. Збір доказів та ретельне вивчення справи принесли результат. Поліцейські натрапили на слід двох осіб: подруги убитої та їхнього спільного знайомого. "Подруга" майже одразу після скоєння злочину виїхала за межі країни. На цей час перебуває за кордоном. Їй заочно оголосили про підозру в убивстві", - повідомив глава Нацполіції Сергій Князєв у Facebook.

17 серпня під час спроби дати хабар слідчому у цій справі затримали двох громадян. За допомогою хабара другого фігуранта справи намагалися виправдати.

9 червня 2015 року у підвалі приватного будинку на вул. Мічуріна у Запоріжжі знайшли закатане в бетон тіло 16-річної Сусанни Шаркової. Зникла 11 березня. Сусанна Шаркова приїхала з Вільнянська Запорізької області. Вступила у Класичний приватний університет на спеціальність "міжнародний туризм". На заняття не ходила, її відрахували. Винаймала кімнату на пл. Маяковського. Часто не приходила додому, казала, що ночує у друзів. 11 березня із Сусанною зник зв'язок. Спочатку думали, що вона в когось гостює або на фотосесії. За кілька днів рідні звернулися в міліцію та службу розшуку дітей.

Зараз ви читаєте новину «Убита та залита бетоном: розкрили моторошне вбивство 16-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути