четвер, 01 жовтня 2020 14:52

Убивство Гандзюк: Павловський потопив Мангера свідченнями в суді

Убивство Гандзюк: Павловський потопив Мангера свідченнями в суді
Обвинувачений Ігор Павловський підтвердив вину голови Харківської обласної ради Владислава Мангера в замовленні вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Фото: facebook.com/gandziukgate

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер замовив убивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це під час засідання в Приморському суді Одеси заявив один із підозрюваних у справі Ігор Павловський, повідомили активісти на Facebook-сторінці Хто замовив Катю Гандзюк?

"Він повідомив про те, що під час спілкування з Олексієм Левіним той неодноразово згадував, що саме "Миколайович" замовив напад на Катю. У серпні 2018-го, коли заарештували стрілочника Новікова, під час однієї з розмов із Левіним Павловському стало відомо, що "Миколайович" - це і є Мангер", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслідування вбивства Катерини Гандзюк завершили

Павловський також заявив, що він та його донька неодноразово отримували погрози від Владислава Мангера. Саме тому 17 грудня 2019 року він надав суду неправдиві свідчення про непричетність до вбивства Гандзюк Мангера та Левіна.

Наступне засідання за цією справою відбудеться 16 жовтня, о 9:30, у Приморському районному суді міста Одеси.

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер перебуває під вартою без права на заставу. Його підозрюють у замовленні нападу на херсонську проукраїнську активістку, помічницю міського голови Катерину Гандзюк. Її облили кислотою неподалік дому 31 липня позаторік. Померла за три місяці в лікарні на 34-му році життя. Організовувати напад голові облради допомагав лідер злочинного угруповання "Москал" 42-річний Олексій Левін, за версією слідства. Завдяки посереднику Ігорю Павловському долучили до злочину колишнього військового Сергія Торбіна, а він — чотирьох товаришів.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: Павловський потопив Мангера свідченнями в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути