субота, 26 вересня 2020 04:17

Вбивцю і ґвалтівника допомогла затримати дівчина, на яку він напав

Вбивцю і ґвалтівника допомогла затримати дівчина, на яку він напав
Поблизу Києва затримали серійного маніяка. Фото: flickr.com/national.police

Серійного ґвалтівника і грабіжника затримали після останнього нападу в Фастівському районі. 53-річного маніяка допомогла знайти дівчина, яка ледь не стала його жертвою.

Збоченець напав на неї поблизу села Федорівка, вдарив кулаком в обличчя і спробував зґвалтувати. Однак дівчина дала жорстку відсіч, пише Обозрєватель з посланням на власні джерела у правоохоронних органах.

"Вона не тільки врізала ґвалтівнику в пах, а й вихопила його мобільний телефон та звернулася до поліцейських. Але коли ті прибули на місце нападу, насильник уже зник. Правоохоронці вирішили перевірити телефон. Саме завдяки мобільному і сміливості дівчини, вдалося зв'язати цю людину з убивством Антоніни Шпір", – розповіли у правоохоронних органах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маніяка, який нападав на жінок, схопили "на гарячому": відео затримання

Згодом поліцейські вийшли на місце проживання злочинця – хутір Вишня. Кілька днів підозрюваного шукали, зокрема і в лісі з тепловізорами, а потім затримали.

Як з'ясувалося у результаті журналістського розслідування, чоловік не тільки вбив працівницю Верховної Ради Антоніну Шпір, а й здійснив низку нападів на жінок на території як мінімум двох регіонів.

У Києві чоловік кілька разів ударив ножем дівчину за відмову від пропозиції провести її додому – злочинця вже затримали поліцейські.

Зараз ви читаєте новину «Вбивцю і ґвалтівника допомогла затримати дівчина, на яку він напав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути