Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2014 17:20

У Запоріжжі чоловік через Інтернет продавав отруту

У Запоріжжі чоловік через Інтернет продавав отруту
Фото: chemistry-chemists.com

В місті Запоріжжя працівники служби безпеки затримали чоловіка, який через мережу продавав небезпечну для життя хімічну речовину — сульфід кадмію. Він пропонував клієнтам 40 кілограмів отрути.

"Встановлено, що чоловік підшукав через Інтернет замовника та домовився з ним про продаж 40 кг сульфід кадмію, за що повинен був отримати 40 тисяч гривень. Під час обшуку транспортного засобу правопорушника правоохоронці виявили у багажному відділенні автомобіля сховану в мішку речовину, - повідомили в Службі безпеки України. - Висновки експертиз підтвердили, що вилучений товар відноситься до особливо небезпечної отруйної речовини. Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 20.06.1995 №440, діяльність, пов"язана з його продажем здійснюється лише за умови отримання дозвільних документів".

Речовина на вигляд схожа на жовтий порошок. Фахівці говорять, якщо людина вдихатиме пари цієї речовини хоча б хвилину, або в концентрованому вигляді 30 секунд, то миттєво помре. На промислових підприємства його використовують для плавлення цинку, срібла та міді.

За злочин чоловік може отримати до 3 років ув'язнення.

 

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі чоловік через Інтернет продавав отруту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути