неділя, 19 червня 2022 14:06

Спецтема: Війна Росії проти України

У захопленому Скадовську росіяни викрали та вбили рятувальника

У захопленому Скадовську росіяни викрали та вбили рятувальника
Російські окупанти викрали та вбили співробітника ДСНС. Фото: facebook.com/DSNSDon

У тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області російські окупанти викрали та вбили співробітника місцевого ДСНС.

Жертвою загарбників став місцевий мешканець Сергій Бойченко, повідомив мер Скадовська Олександр Яковлєв у Facebook.

Зазначив, що 17 червня у Скадовському морському торговому порту стався вибух. Міський голова пояснив, що це спрацювала російська протиповітряна оборона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Херсоні росіяни вбили викраденого учасника ТРО

"Очевидці повідомляють, що бачили ракету, яка і спричинила руйнування нежитлових приміщень у районі Скадовського порту. Це і було джерелом потужного другого вибуху, який чули навіть у сусідніх селах", – написав Яковлєв.

Мер розповів, що працівник місцевого ДСНС проводив обстеження місця вибуху. Увечері того ж дня росіяни викрали рятувальника із власного будинку. Пізніше його виявили мертвим.

"На жаль, працівник місцевого ДСНС – скадовчанин Сергій Бойченко, який проводив обстеження місця вибуху, загинув за невідомих обставин. За інформацією ДСНС, його одразу після роботи забрали окупанти з дому. А вже пізно ввечері його знайшли мертвим і доставили до скадовської лікарні. Ведеться слідство", – повідомив Яковлєв.

Російські окупанти захопили Скадовськ 13 квітня. Поставили там "керувати" Швайка і Калиновську. Друга працювала у школі, була тамадою, директоркою будинку культури.

Намагаючись залякати мешканців міста й налаштувати проти української влади, загарбники поширюють фейки про знайдене у Скадовську покинуте поховання сибірської виразки.

Зараз ви читаєте новину «У захопленому Скадовську росіяни викрали та вбили рятувальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути